HairHunny - Hajvitamin

Nincs raktáron
HairHunny - Hajvitamin
10 752 Ft
A vásárlás után járó pontok: 215 Ft

5.000 Mcg biotinnal, a 2 havi adag (1 doboz) A piac legolcsóbb és legkomplexebb hajvitaminja, Nők számára kifejlesztve.

A HairHunny® egyszerű és ízletes megoldás arra, hogy a hajad és tested számára nélkülözhetetlen vitaminokat bevidd a szervezetedbe.

A legfontosabb összetevő a Biotin, amit most megemelt dózisban tartalmaz minden egyes maci azért, hogy hajad még dúsabb és egészségesebb legyen. A benne lévő C, D, E és sok más vitamin és ásványi-anyag hozzájárul, hogy ne csak hajad, de immunrendszered egészségét is megőrizd.

A HairHunny®-val a hajad mellett a bőröd szépségéért is teszel, ugyanis a benne található vitaminok és ásványi-anyagok hozzájárulnak a bőröd rugalmasságához és fiatalságának megőrzéséhez

Részletek

A HairHunny® minden macija az alábbi összetevőket tartalmazza:

A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, B6-vitamin, B-12 vitamin, Extra adag Biotin, B5-vitamin, B8-vitamin, B9-vitamin, Jód, Cink mint aktív vitaminok és ásványi anyagok, a hajad és bőröd egészségéért.

A HairHunnyt alkotó esszenciális vitaminok:

- A HairHunny® fő összetevője a Biotin, ami hozzájárul a hajad és bőröd egészégének megőrzéséhez, valamint a neurotranszmitterek aktiválása révén támogatja az idegrendszered.

- A C-vitamin a fehérvérsejtek számának növelésével és működésük fokozásával hatékonyan támogatja az immunrendszer megfelelő működését.

- A HairHunny®-nál fontosnak tartjuk, hogy komplex terméket adjunk, így a benne lévő E-vitaminnak köszönhetően nem csak a hajad, bőröd, de a szíved és az agyad egészségéért is teszel.

- A macikban lévő A-vitamin hozzájárul a bőröd hosszan tartó feszességéhez és elősegíti a regenerálódását amellett, hogy erősíti a szemed és immunrendszered.

Alkalmazása

Adatok
Cikkszám
HUNNY
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell