Szorongások és fóbiák gyógyításának kézikönyve

VAN
Raktárkészlet:
Szorongások és fóbiák gyógyításának kézikönyve
4 940 Ft
A vásárlás után járó pontok: 99 Ft

Szorongás, pánikzavar vagy fóbiák nehezítik az életed? Úgy érzed, elveszítetted uralmad az események felett? Ne keseredj el, te is képes vagy újra kézbe venni a gyeplőt, megfékezni félelmeidet, mielőtt eluralkodnak rajtad!

A Szorongások és fóbiák gyógyításának munkafüzete több mint egymillió olvasónak segített már teljes mértékben és tartósan kigyógyulni a szorongásos zavarokból, szociális szorongásokból, specifikus fóbiákból, pánikrohamokból, és egyéb szorongással kapcsolatos problémából.

A munkafüzetben a félelmek lecsillapításához és a szorongó gondolatok megfékezéséhez alkalmas technikák teljes arzenálját találod. Azonnali segítséget nyújt, hogy elkezdhess szabadabban élni – szabadabban, mint amiről valaha álmodni mertél. Ismerkedj meg: relaxációs és légzéstechnikákkal, tippekkel a negatív belső párbeszéd és a téves meggyőződések legyőzéséhez, hasznos gyakorlatokkal a tudatos figyelem elsajátításhoz, elengedhetetlen változtatásokkal az életmód, a táplálkozás és a testmozgás terén, a pánikrohamok megelőzését és legyőzését szolgáló technikákkal!

Adatok
Cikkszám
9635297863
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell