doTERRA Indiai citromfű illóolaj 15 ml

VAN
Raktárkészlet:
doTERRA Indiai citromfű illóolaj 15 ml
5 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft

Indiai citromfű - Lemongrass

A Dél-Indiában élő családi gazdák által termesztett citromfű füstös, citrusos esszenciális olaj, amely számos előnnyel jár a felhasználó számára. A citromfű már évek óta az ázsiai konyhában használt ízesítő levesek, teák és curry-k, valamint halak, baromfi, marhahús és tenger gyümölcsei
számára. A citromfű tisztító és tonizáló, és gyakran használják a bőrápolási termékekben ezen előnyei miatt.

·Segíti az egészséges emésztést

·Csökkenti az izomfájdalmakat

·Tisztítja és feszesíti a bőrt

 Használata:

  • magas vérnyomás csökkentés
  • veseprobléma esetén,
  • pajzsmirigy gyulladás esetén
  • húgyuti fertőzések esetén
  • PMS esetén
  • koleszterinszint csökkentés
Részletek

Biztonság és hatékonyság tekintetében az összes dōTERRA esszenciális egészségmegőrző termékre egyformán szigorú előírások vonatkoznak. Tudományos Tanácsadó Testületünk vezetésével a dōTERRA csakis a legjobb
fejlesztési és gyártópartnereket alkalmazza, akik a helyes gyártási gyakorlat (GMP) tanúsítási rendszerét követik, és kimagasló újításaikkal és minőségükkel kivívták az ágazat elismerését. Minden dōTERRA termék garantáltan elégedettséget vált ki az ügyfelekből, és túlszárnyalja elvárásaikat.

A dōTERRA™ CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű esszenciális olajok tiszta, természetes, aromás összetevők, amelyeket nagy gondossággal vonnak ki a növényekből. Nem tartalmaznak az aktív összetevőket felhígító vivőanyagokat vagy mesterséges összetevőket, sem szennyeződéseket vagy egyéb vegyszermaradványokat.
Amennyire fontos a szennyeződések elkerülése, ugyanannyira elengedhetetlen az is, hogy megfelelő szintű aktív összetevőt biztosítsunk az olajainkban, hogy ezáltal garantáljuk a biztonságot és a hatékonyságot.

Számos olajról állítják, hogy terápiás minőségű, és bár lehetséges, hogy néhányuk tiszta, de csak keveset vetnek alá a kémiai összetételt vizsgáló szigorú tesztelési követelményeknek. A dōTERRA CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű esszenciális olajokat összehasonlító teszteknek vetjük alá tömegspektrometria és gázkromatográfia használatával, hogy biztosítsuk a kivonat tisztaságát és az összetevők hatásosságát minden egyes tétel esetében.

A dōTERRA – annak érdekében, hogy a megfelelő növényfajok alkotóelemeit válassza, amelyeket ideális környezetben termesztenek, és a megfelelő időben és gondossággal takarítanak be – szorosan együttműködik
egy, az esszenciális olajok területén kiemelkedő vegyészekből és termelőkből álló globális hálózattal. A növények aromatikus összetevőit nagy tapasztalattal rendelkező lepárlók vonják ki szakszerű módon, és kémiai elemzésnek vetjük alá a tisztaság és a megfelelő összetétel biztosítása érdekében. A dōTERRA CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű esszenciális olajok jelentik a világon ma elérhető legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatással rendelkező olajokat.

Adatok
Cikkszám
dott60203815
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hogyan használjuk az illóolajokat

Többet szeretnél megtudni az aromaterápiáról? Szívesen megnéznél érdekes előadásokat a témában? Szeretnél 25%-al olcsóbban hozzájutni az illóolajokhoz? Csatlakozz az illatos percek facebook csoporthoz és eligazítunk az aromaterápia világában.

https://www.facebook.com/groups/411964139474051

Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell