doTERRA borsmenta illóolaj 15 ml

VAN
Raktárkészlet:
doTERRA borsmenta illóolaj 15 ml
10 680 Ft
A vásárlás után járó pontok: 214 Ft

Borsmenta - Peppermint

Az egyik legkeresettebb olajunk, a borsmenta sokrétű, az egészségre jó hatással bíró tulajdonságokkal rendelkezik.

  • Elősegíti az egészséges légzést
  • Enyhíti a hányingert
  • Gyakran használt fogkrémekben és rágógumikban

Felhasználási lehetőségek:

  • Antibakteriális, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és vírusellenes, antioxidáns.
  • Puffadás, hasmenés, emésztési problémák, hányinger, hányás, reggeli rosszullét, utazási betegség, hasmenés, gyomorrontás, szélhajtó, hasi görcsök, gyomorhurut.
  • Crohn-betegség, irritábilisbél-szindróma (IBS),
  • Elsődleges fejfájás, migrén, szédülés, ájulás vagy sokk esetén.
  • Menstruációs görcsök.
  • Izommerevség és izomfeszültség, arcidegbénulás, paralízis, isiász, lumbágó.
  • Megfázás, influenza, láz, hőhullámok, lelohasztja a duzzanatokat, lehűti a forró testet.
Részletek

Biztonság és hatékonyság tekintetében az összes dōTERRA esszenciális egészségmegőrző termékre egyformán szigorú előírások vonatkoznak. Tudományos Tanácsadó Testületünk vezetésével a dōTERRA csakis a legjobb
fejlesztési és gyártópartnereket alkalmazza, akik a helyes gyártási gyakorlat (GMP) tanúsítási rendszerét követik, és kimagasló újításaikkal és minőségükkel kivívták az ágazat elismerését. Minden dōTERRA termék garantáltan elégedettséget vált ki az ügyfelekből, és túlszárnyalja elvárásaikat.

A dōTERRA™ CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű esszenciális olajok tiszta, természetes, aromás összetevők, amelyeket nagy gondossággal vonnak ki a növényekből. Nem tartalmaznak az aktív összetevőket felhígító vivőanyagokat vagy mesterséges összetevőket, sem szennyeződéseket vagy egyéb vegyszermaradványokat.
Amennyire fontos a szennyeződések elkerülése, ugyanannyira elengedhetetlen az is, hogy megfelelő szintű aktív összetevőt biztosítsunk az olajainkban, hogy ezáltal garantáljuk a biztonságot és a hatékonyságot.

Számos olajról állítják, hogy terápiás minőségű, és bár lehetséges, hogy néhányuk tiszta, de csak keveset vetnek alá a kémiai összetételt vizsgáló szigorú tesztelési követelményeknek. A dōTERRA CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű esszenciális olajokat összehasonlító teszteknek vetjük alá tömegspektrometria és gázkromatográfia használatával, hogy biztosítsuk a kivonat tisztaságát és az összetevők hatásosságát minden egyes tétel esetében.

A dōTERRA – annak érdekében, hogy a megfelelő növényfajok alkotóelemeit válassza, amelyeket ideális környezetben termesztenek, és a megfelelő időben és gondossággal takarítanak be – szorosan együttműködik
egy, az esszenciális olajok területén kiemelkedő vegyészekből és termelőkből álló globális hálózattal. A növények aromatikus összetevőit nagy tapasztalattal rendelkező lepárlók vonják ki szakszerű módon, és kémiai elemzésnek vetjük alá a tisztaság és a megfelelő összetétel biztosítása érdekében. A dōTERRA CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű esszenciális olajok jelentik a világon ma elérhető legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatással rendelkező olajokat.

Adatok
Cikkszám
dott60204658_
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hogyan használjuk az illóolajokat

Többet szeretnél megtudni az aromaterápiáról? Szívesen megnéznél érdekes előadásokat a témában? Szeretnél 25%-al olcsóbban hozzájutni az illóolajokhoz? Csatlakozz az illatos percek facebook csoporthoz és eligazítunk az aromaterápia világában.

https://www.facebook.com/groups/411964139474051

Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell