Blog

5 ajándék ötlet nőknek, amivel biztos sikered lesz

2020.11.30 15:27
5 ajándék ötlet nőknek, amivel biztos sikered lesz

Gyakran sok fejtörést okoz a férfiaknak, hogy egy-egy alkalommal mivel is lepjék meg hölgyismerősüket.

Legyen bármilyen alkalom ezek az ötletek jól fognak jönni. Íme a  4+1 tipp, amivel nem fogsz csalódást okozni! 

 

 

 

 

 

1. Minden nő imádja a finom, illatos természetes krémeket  

Nincs olyan hölgy, aki ne használna napi szinten krémeket. Ma már egyre fontosabb, hogy az amit magunkra kenünk az természetes összetevőkből álljon. Például az Ilcsi termékek nem csak gyönyörűvé teszik a hölgyeket, de természetes módon óvják és táplálják is a bőrt.

A termékeket itt találod: szépségápolás

2. Aromaterápia testnek és léleknek

Egy fáradt nap után minden nő arra vágyik, hogy bebúrkolózzon kedvenc illatába és elkortyoljon egy pohár finom bort. Az aromaterápia nem egyszerűen a lakás illatosítása. Ma már a 100%-os illó olajok jótékony hatásának kimutatására több tanulmány is készült. A belélegzett illóolaj 22 másodpercen belül kifejti jótékony hatását. Leghatékonyabban egy illóolaj párológtató készülékkel, más néven diffúzorral tudjuk a levegőbe juttatni az olajokat. Áruházunkban szebbnél szebb aroma diffúzor közül válogathaszt, mellyel megleheted kedvesedet.

Ha megnéznéd őket kattincs ide!

3. Ékszer, ami kiemeli a nő szépségét

Ékszer az örök klasszikus! Bár egy nő legszebb ékszere a mosolya, nem árt mellé egy kis csillogás. A Swarovski kristályokkal díszített ékszerekkel a siker garantált. 

Nézd meg kollekciónkat itt!

4. Könyvek, amelyek álmodni hívnak

"Vannak olyan könyvek, amelyek álmodni hívnak, és vannak olyanok, amelyek megmutatják a valóságot." mondja Paulo Coelho. Mindne nő szeret elmerülni egy regény történetében, vagy éppen saját lelkében miközben egy önfejlesztő könyvet olvas."Az igazi könyv nem a könyvespolcon lakik, hanem a párna alatt, az éjjeliszekrényen, az ágy mellett a padlón, a kocsi kesztyűtartójában, a télikabát zsebében, a strandtáska mélyén naptejek és jégkrémpapírok tőszomszédságában vagy éppen (urambocsá') a vécéablakban." Cserna-Szabó András.

Pont ilyen könyveket találsz itt.

+1. Távol a világ zajától...

Bár a jelenlegi helyezt nem kedvez az utazásnak, egy csendes, meghitt hétvégét azért meg lehet szervezni a mostani körülmények közt is. Egy eldugott rönkházban,vagy egy tó melletti kis nyaralóban nagyon sok meghitt pillanatot tudtok eltölteni, ahol csak egymásra figyeltek és nem zavar be a külvilág zaja. Vidd el őt egy ilyen helyre és garantálom, hogy mindketten feltöltődve tértek haza.

 

 

 

Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell