InstanTENSE

Feszesebb és simább bőr pillanatok alatt? Ezt látnod kell!

A LAUMAR forradalmi arcszérumával a szem alatti táskáid, karikáid és ráncaid már az első használatot követően perceken belül látványosan csökkenhetnek. Az InstanTENSE® Plus szérummal napi rendszeres használat esetén hosszú távú eredményeket is elérhetsz! Hatékonyságát a több ezer elégedett vásárló mellett független klinikai vizsgálatok is alátámasztják.

Látványos hatás már az első használat után

Az egyedülálló formulájú szérum több éves kutatás és fejlesztés eredménye. Pillanatok alatt kifejti bőrfeszesítő hatását, fiatalabb kinézetet kölcsönözve szikék vagy injekciók nélkül.

Az aktív hatóanyagok, biomimetikus peptidek és növényi kivonatok magas százalékban való jelenléte miatt az InstanTENSE® Plus akár 3-5 perc alatt hat.

Már napi egyszeri alkalmazásával a szem alatti táskák és sötét karikák látványosan csökkenhetnek, a ráncok és szarkalábak ellazulnak és kisimulnak. A bőr simává, feszessé és egységesebbé válik, a tág pórusok összehúzódnak.

InstanTENSE

3 perccel a szérum felvitele után telefonnal készített, valós, retusálás nélküli képek

Az innovatív hatóanyagok mély beszívódása a bőrbe láthatóan feltölti és kisimítja a ráncokat, finomítja a bőr textúráját és növeli rugalmasságát. Az arcnak egy megfiatalodott, ellazult kinézetét kölcsönzi. Az ideiglenes feszesítő hatás bőrtípustól függően 6-10 órán keresztül tart. A szérum rendszeres használatával azonban hosszú távú bőrfiatalító hatást is elérhetsz. A hidratáló-helyreállító peptideknek és növényi kivonatoknak köszönhetően az apróbb ráncok, szarkalábak, szem alatti táskák és karikák tartósan csökkenhetnek. A tartós eredmények eléréséhez használd naponta az InstanTENSE® Plus szérumot!

Nézd meg milyen gyorsan hat:

Erzsike szem alatti táskáira is kipróbáltuk az InstanTENSE® Plus szérumot

Évi szem alatti ráncain teszteltük az InstanTENSE® Plus feszesítő szérumot

Hogyan működik?
 1. Az agyagásványok percek alatt feszesítik a bőrt, a (bo)tulinum (tox)in hatású Argirelox peptid megemeli a ráncokat, a Nátrium Hialuronát (hialuronsav) hidratálja a bőrt
 2. A növényi kivonatokat tartalmazó Bioskinup™ és az Eyeseryl® peptid hatékonyan csökkentik a szem alatti táskákat és sötét karikákat
 3. A látványos bőrfeszesítő eredmény már akár az első használat után látható, és bőrtípustól függően 6-10 órán keresztül tart
 4. Rendszeres alkalmazása esetén a szérum hosszú távon is eredményes lehet, különös tekintettel a szem alatti táskákra, karikákra és apróbb ráncokra
 5. A szem környékén túl az arc bármely részére felvihető, így a homlok és a száj melletti ráncokra is
 6. Kedvenc olajmentes smink termékeddel együtt is használható
 7. Minden bőrtípusra alkalmazható, még érzékeny és száraz bőrre is
Így használd
 • Mosd meg az arcod, majd töröld szárazra.
 • Tegyél 1-2 rizsszem nagyságú szérumot az ujjhegyedre, majd finom, ütögető (nem szétkenve!) mozdulatokkal vidd fel a problémás bőrfelületre, amíg teljesen be nem szívódik. Ez kb. 10 másodperc lesz.
 • Arcod mozdulatlanul tartva várj kb. 3-5 percet, amíg a szérum teljesen beszívódik és a feszesítő hatás kialakul. Legyezve, vagy hajszárítót alacsony fokozaton használva felgyorsítható a száradás.
 • A kezelt bőrfelület ezután olajmentes termékekkel sminkelhető. Az olajtartalmú sminkek (púder, alapozó, korrektor stb.) és hidratáló krémek csökkenthetik a szérum hatékonyságát.

FONTOS: Ha túl nagy mennyiséget viszel fel a szérumból akkor előfordulhat, hogy fehér porszerű réteg ül ki a bőrödre. Ez egy vizes zsebkendővel könnyedén letörölhető. Ezután ismételd meg a kezelést kevesebb mennyiséggel. Előfordulhat, hogy nem tapasztalsz változást, ez esetben a te bőrödnek nagyobb mennyiségre van szüksége a szérumból.

Próbáld ki kockázatmentesen!

Az InstanTENSE® Plus szérum minősége és hatékonysága mellett maximálisan kiállunk, ezért bátran vállaljuk a 30 napos 100% pénzvisszafizetési garanciát! Amennyiben nem vagy megelégedve termékünkkel, küldd vissza címünkre a megmaradt szérum minimum kétharmadát a vásárlástól számított 30 napon belül, és mi visszautaljuk a teljes vételárat. A csomag visszajuttatásának postaköltségét nem tudjuk átvállalni. A visszaküldés folyamatáról itt olvashatsz részletesen.

 

InstanTENSE Plus emelő hatású szérum (25 ml)
InstanTENSE  

“Azonnal látványos, szó szerint percek alatt simul ki a bőr! A genetikailag örökölt karikás szememmel is elbír….”

 • Rendszeres napi használat esetén legalább 60 napra elegendő a szérum

17 990 Ft 14 390 Ft   MEGVESZEM

Olcsóbbat.hu Olcsóbbat.hu – Spórolni tudni kell